Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" Onești

Lapte

Subiect Tematic: Lapte
Lucrări: 10 lucrari in 31 publicatii in 1 limbi
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare de: Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia (Text tipărit)
Merceologia produselor alimentare de: Pop, Cecilia; Pop, Ioan Mircea (Text tipărit)
Economia şi organizarea producţiei de lapte de: Iosif, Gh. N.; Zahiu, Letiţia; Frăţilă, Gh. (Text tipărit)
Prelucrarea laptelui în ferme de: Chintescu, George; Păcescu, Eugen (Text tipărit)
Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate de: Chintescu, George; Grigore, Ştefan (Text tipărit)
Agendă pentru industria laptelui de: Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin (Text tipărit)
Îndrumător pentru tehnologia brânzeturilor de: Chintescu, George (Text tipărit)
Subiecte
Industrie Cofetărie Morărit Industrie alimentară Tehnologie alimentară Zahăr Brânzeturi Amidon Torturi (patiserie) Analiză chimică Agricultură Etichetare Organizare economică Produse alimentare Cote de contribuţie Ouă Stână Microbiologie Productivitate Enzime Plăcinte Productivitatea muncii Mănăstirea Caşin (Bacău) Manual Conductibilitate termică Defecte Unt Toxiinfecţie Proiect Reţete culinare Ferme zootehnice Ameliorarea animalelor Vâscozitate Controlul calităţii Gospodărie Economie Condiment România Glucoza Lapte Alcool Conservare Politică agroalimentară Semipreparate culinare Zară Proprietăţi fizice Creştere Panificaţie Alimente de origine animală Glucide Porcine Carne Valoare nutritivă Creştere economică Tehnologie culinară Lipide Boli Piaţă Ambalare Uleiuri alimentare Fermier Îngheţată Merceologie alimentară Leguminoase Brânză Difuzivitate termică Ceai Comunism Vitamine Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale Calitatea produselor Comisia Europeană Zer Igienă Clasa a IX-a Paşte Import Crustacee Băuturi Rentabilitate Smântână Producător Legislaţie Apă Conserve Aluaturi Aparat de pasteurizare Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Cafea Indicatori economici Producţie Produse lactate Bacău (judeţ) Marea Britanie Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Cereale Cooperative agricole Termofizică Metode de analiză Fructe Grăsimi Producție animală Clasificare Căldură specifică Protecţia muncii Protide Asociaţia Naţională a Crescătorilor de Capre din România "Caprirom" Oneşti Dulciuri Prăjituri Artă culinară Pasteurizare Iaurt Ovine Peşti Eficienţă economică Fructe de mare Taurine Creşterea animalelor Uniunea Europeană Miere Utilaje tehnologice Legume Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Prelucrare Industria laptelui Păstorit Produse din lapte Animale Microbiologie industrială Compoziţie chimică Zootehnie Peşte Conservarea alimentelor Vânat Meniu
Vă rugăm să schimbaţi parola