Lapte
|
LDR | 00069nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 39497 | |
250 | $a Lapte | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
10 lucrari in 31 publicatii in 1 limbi
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Merceologia produselor alimentare
de:
Pop, Cecilia; Pop, Ioan Mircea
(Text tipărit)
Economia şi organizarea producţiei de lapte
de:
Iosif, Gh. N.; Zahiu, Letiţia; Frăţilă, Gh.
(Text tipărit)
Prelucrarea laptelui în ferme
de:
Chintescu, George; Păcescu, Eugen
(Text tipărit)
Microbiologia laptelui şi produselor lactate : control de calitate, defecte şi remedieri
de:
Korn, R.
(Text tipărit)
Laptele şi produsele lactate : manual pentru şcolile medii tehnice, zootehnice şi veterinare
de:
Demurov, M. G.
(Text tipărit)
Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate
de:
Chintescu, George; Grigore, Ştefan
(Text tipărit)
Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală
de:
Stancu, Ioan; Petcu, Emil
(Text tipărit)
Agendă pentru industria laptelui
de:
Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin
(Text tipărit)
Îndrumător pentru tehnologia brânzeturilor
de:
Chintescu, George
(Text tipărit)
Subiecte
Industrie
Cofetărie
Morărit
Industrie alimentară
Tehnologie alimentară
Zahăr
Brânzeturi
Amidon
Torturi (patiserie)
Analiză chimică
Agricultură
Etichetare
Organizare economică
Produse alimentare
Cote de contribuţie
Ouă
Stână
Microbiologie
Productivitate
Enzime
Plăcinte
Productivitatea muncii
Mănăstirea Caşin (Bacău)
Manual
Conductibilitate termică
Defecte
Unt
Toxiinfecţie
Proiect
Reţete culinare
Ferme zootehnice
Ameliorarea animalelor
Vâscozitate
Controlul calităţii
Gospodărie
Economie
Condiment
România
Glucoza
Lapte
Alcool
Conservare
Politică agroalimentară
Semipreparate culinare
Zară
Proprietăţi fizice
Creştere
Panificaţie
Alimente de origine animală
Glucide
Porcine
Carne
Valoare nutritivă
Creştere economică
Tehnologie culinară
Lipide
Boli
Piaţă
Ambalare
Uleiuri alimentare
Fermier
Îngheţată
Merceologie alimentară
Leguminoase
Brânză
Difuzivitate termică
Ceai
Comunism
Vitamine
Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale
Calitatea produselor
Comisia Europeană
Zer
Igienă
Clasa a IX-a
Paşte
Import
Crustacee
Băuturi
Rentabilitate
Smântână
Producător
Legislaţie
Apă
Conserve
Aluaturi
Aparat de pasteurizare
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură
Cafea
Indicatori economici
Producţie
Produse lactate
Bacău (judeţ)
Marea Britanie
Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor
Cereale
Cooperative agricole
Termofizică
Metode de analiză
Fructe
Grăsimi
Producție animală
Clasificare
Căldură specifică
Protecţia muncii
Protide
Asociaţia Naţională a Crescătorilor de Capre din România "Caprirom" Oneşti
Dulciuri
Prăjituri
Artă culinară
Pasteurizare
Iaurt
Ovine
Peşti
Eficienţă economică
Fructe de mare
Taurine
Creşterea animalelor
Uniunea Europeană
Miere
Utilaje tehnologice
Legume
Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală
Prelucrare
Industria laptelui
Păstorit
Produse din lapte
Animale
Microbiologie industrială
Compoziţie chimică
Zootehnie
Peşte
Conservarea alimentelor
Vânat
Meniu