- Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Stancu, Ioan Autor alternativ: Petcu, Emil Responsabilitate: Ioan Stancu, Emil Petcu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 2 vol; 16,5 cm Limba: Română Conține: Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală. vol. 2 Conține: Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală. vol. 1 Subiect: Alimente de origine animală Subiect: Conservarea alimentelor Subiect: Carne Subiect: Lapte Subiect: Paşte Subiect: Fructe de mare Subiect: Conserve Subiect: Ouă Subiect: Miere Subiect: Vânat Subiect: Toxiinfecţie Subiect: Boli Cota topografică: 664/S76 Clasificare: 664.9 Clasificare: 082.1Ştiinţa pentru toţi. Agricultură
Exportă
Filiala de unde se ridică