Amidon
|
LDR | 00070nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 43212 | |
250 | $a Amidon | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
15 lucrari in 3 publicatii in 1 limbi
3 records Page 1 of 1
- 1
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Separarea compuşilor chimici din produse naturale
de:
Dobre, Tănase; Floarea, Octavian
(Text tipărit)
Monografia industriei alimentare : Sectoarele bere, spirt, amidon, drojdii, ape minerale și plate
de:
Ioancea, Lucian
(Text tipărit)
Subiecte
Morărit
Industrie alimentară
Zahăr
Amidon
Produse alimentare
Ouă
Enzime
Conductibilitate termică
Istoric
Vâscozitate
Vaporizare
Glucoza
Lapte
Alcool
Proprietăţi fizice
Panificaţie
Carne
Uleiuri alimentare
Transformări biochimice
Microorganisme
Drojdie
Difuzivitate termică
Produse chimice
Compuşi chimici
Băuturi
Congelare
Industrie chimică
Purificarea gazelor
Termofizică
Refrigerare
Extracţia hidrocarburilor
Fructe
Căldură specifică
Spirt
Bere
Pasteurizare
Separare (chimie)
Legume
Prelucrare
Peşte
Distilare