- Microbiologia laptelui şi produselor lactate : control de calitate, defecte şi remedieri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Korn, R. Responsabilitate: dr. R. Korn Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1989 ISBN: 973-40-0017-9 Descriere: 179 p : tab.; 21 cm Limba: Română Subiect: Industria laptelui Subiect: Microbiologie Subiect: Produse lactate Subiect: Controlul calităţii Subiect: Defecte Subiect: Lapte Cota topografică: 637/K74 Clasificare: 637.1 Clasificare: 579.67
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
136842
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/K74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
139023
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/K74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
139024
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/K74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică