Produse din carne
|
LDR | 00081nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 57123 | |
250 | $a Produse din carne | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
1 lucrari in 10 publicatii in 1 limbi
10 records Page 1 of 1
- 1
Tehnologia produselor din carne
de:
Oțel, Ion
(Text tipărit)
Producţia de carne şi îmbunătăţirea ei
de:
Raicu, Emil; Marinescu, Alexandru, (agricultură); Popovici, Dimitrie
(Text tipărit)
[Premieră pe piaţa produselor de carne] Produsele Agricola comercializate sub o nouă imagine
de:
Done, Petru
(Text tipărit)
[Agricola Bacău a lansat, în ediţie de colecţie,] Salamul cu aromă de coniac !
de:
Malachi, Alexandra; Done, Petru
(Text tipărit)
Intoxicaţii cu alimente de origine animală şi prevenirea lor
de:
Enescu, Ion
(Text tipărit)
Nicolae Talabă vrea "brand de Urecheşti" : pentru produsele Asociaţiei producătorilor "Lactocarm"
de:
Pătrăşcanu, Silvia
(Text tipărit)
Gustul, aspectul şi cantitatea de apă din produsele din carne sunt stabilite prin lege
de:
(Text tipărit)
Tăiem porcul, cum îl preparăm?
de:
Suciu, Viorel; Szekely, Gheorghe
(Text tipărit)
Cum apreciem calitatea cărnii de vânat şi peşte
de:
Nesterov, Vadim; Oană, Simion
(Text tipărit)
Tehnica şi tehnologia frigului în domenii agroalimentare
de:
Niculiţă, Petru
(Text tipărit)
Subiecte
Industrie alimentară
Tehnologie alimentară
Brand
Bacău
Medicină
Produse din carne
Instalaţii frigorifice
Porcine
Carne
Boli ale animalelor
Alterarea produselor
Merceologie alimentară
SC Agricola SA
Alimentaţie
Calitatea produselor
Igienă
Liofilizare
Intoxicaţie
Congelare
Termodinamică
Bacău (judeţ)
Refrigerare
Economie casnică
Producție animală
Artă culinară
Produse agroalimentare
Prevenire
Act normativ
Substanţe toxice
Tehnica frigului
Produse din lapte
Peşte
Producţie agricolă
Conservarea alimentelor
Vânat