- Tehnica şi tehnologia frigului în domenii agroalimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Niculiţă, Petru Copertator: Şmalenic, Dumitru Responsabilitate: prof. dr. ing. Petru Niculiţă Responsabilitate secundară: coperta de Dumitru Şmanelic Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1998 ISBN: 973-30-5719-3 Descriere: 544 p. : fig., tab.; 24 cm. Note: Bibliografie p. 533-534 Limba: Română Subiect: Tehnica frigului Subiect: Termodinamică Subiect: Instalaţii frigorifice Subiect: Refrigerare Subiect: Congelare Subiect: Liofilizare Subiect: Produse din carne Subiect: Conservarea alimentelor Subiect: Tehnologie alimentară Subiect: Produse din lapte Subiect: Produse agroalimentare Cota topografică: 621.5/N71 Clasificare: 621.56/.59:63+664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
193118
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
621.5/N71
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203863
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
621.5/N71
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Tehnica şi tehnologia frigului în domenii agroalimentare
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică