- Cum apreciem calitatea cărnii de vânat şi peşte
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Nesterov, Vadim Autor: Oană, Simion Copertator: Gruici, Maria Responsabilitate: dr. med. vet. Vadim Nesterov, dr. med. vet. Simion Oană Responsabilitate secundară: coperta de Maria Gruici Editura: Editura Agrosilvică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1969 Descriere: 128 p. : fig., tab.; 17 cm. Limba: Română Subiect: Produse din carne Subiect: Carne Subiect: Vânat Subiect: Peşte Subiect: Calitatea produselor Subiect: Boli ale animalelor Cota topografică: 637/N51 Clasificare: 637.05:639 Clasificare: 639.1:639.2
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
45897
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/N51
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
45898
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/N51
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Cum apreciem calitatea cărnii de vânat şi peşte
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică