- Tehnologia produselor din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Oțel, Ion Responsabilitate: Ion Oțel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 424 p. : tab., il.; 21 cm Limba: Română Subiect: Industrie alimentară Subiect: Tehnologie alimentară Subiect: Produse din carne Cota topografică: 664/O-88 Clasificare: 664.8/.9 Clasificare: 637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
84719
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/O-88
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică