Îngheţată
|
LDR | 00076nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 39501 | |
250 | $a Îngheţată | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
38 lucrari in 11 publicatii in 3 limbi
11 records Page 1 of 2
- 1
- 2
500 de reţete; Dulciuri pentru toate buzunarele
de:
Dumitrescu, Maria
(Text tipărit)
Le nouveau memorial de la Patisserie et des glaces : contenant 3500 Recettes de Patisserie fine et ordinaire les Specialites des meilleurs Maisons de France la Confiserie, les Glaces, les Pains de regimes, les Conserves
de:
Lacam, Pierre; Seurre, Paul
(Text tipărit)
The Southern Heritage : Just Desserts: Cookbook
de:
(Text tipărit)
Produse şi preparate lactate : obţinute în gospodărie
de:
Chintescu, George; Dimitriu, Matilda
(Text tipărit)
Îngheţate
de:
Iorga, Elisabeta
(Text tipărit)
Îndrumător pentru tehnologia produselor lactate
de:
Chintescu, George; Grigore, Ştefan
(Text tipărit)
Agendă pentru industria laptelui
de:
Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin
(Text tipărit)
Tehnologia produselor culinare, de cofetărie şi a băuturilor : manual pentru şcolile de specializare postliceală: Anii I şi II
de:
Chirvăsuţă, Ana; Negrea, Ion; Conti, Dumitru
(Text tipărit)
Creme şi îngheţate
de:
Glovaţchi, Natalia; Schlupek, Petru
(Text tipărit)
Subiecte
Cofetărie
Torturi (patiserie)
Analiză chimică
Plăcinte
Manual
Unt
Reţete culinare
Clasa a X-a
Controlul calităţii
Economie domestică
Lapte
Patiserie
Semipreparate culinare
Sufleuri
Siropuri
Carne
Valoare nutritivă
Tehnologie culinară
Îngheţată
Brânză
Clasa a XII-a
Zer
Igienă
Desert
Crustacee
Bucătărie americană
Băuturi
Smântână
Budincă
Aluaturi
Cereale
Gemuri
Compoturi
Protecţia muncii
Dulciuri
Prăjituri
Artă culinară
Pasteurizare
Peşti
Utilaje tehnologice
Microbiologie industrială
Clasa a XI-a