- Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli de arte şi meserii, profilul alimentaţie publică
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Mănăilescu, Angela Altele: Nicolau, Eugenia Altele: Panţu, Georgeta Responsabilitate: Angela Mănăilescu, Eugenia Nicolau, Georgeta Panţu, Dorina Campian, Melania Constantinescu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2003 ISBN: 973-30-2957-2 Descriere: 328 p : il; 24 cm Limba: Română Subiect: Artă culinară Subiect: Tehnologie culinară Subiect: Dulciuri Subiect: Manual Subiect: Clasa a X-a Subiect: Clasa a XI-a Subiect: Clasa a XII-a Subiect: Cofetărie Subiect: Aluaturi Subiect: Plăcinte Subiect: Semipreparate culinare Subiect: Prăjituri Subiect: Torturi (patiserie) Subiect: Îngheţată Subiect: Utilaje tehnologice Cota topografică: 64(075)/T32 Clasificare: 641(075.3)
Unităţi
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
203725
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203726
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203727
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203728
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203729
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică