Servirea consumatorilor
|
LDR | 00087nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 52139 | |
250 | $a Servirea consumatorilor | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
14 lucrari in 5 publicatii in 1 limbi
5 records Page 1 of 1
- 1
Ghid profesional în alimentaţia publică
de:
Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Tehnologia activităţii în restaurant şi bar
de:
Nicolescu, Radu
(Text tipărit)
Organizarea şi tehnica muncii ospătarului
de:
Coman, Gheorghe; Bujoreanu, Gheorghe; Dobrogeanu, Nicolae
(Text tipărit)
Tehnica servirii consumatorilor : manual pentru clasele XI-XII licee economice, administrative şi de servicii anii I, II, III şcoli profesionale şi postliceale, profilul alimentaţie publică
de:
Dobrescu, Emilian; Stavrositu, Stere
(Text tipărit)
Organizarea şi tehnica muncii ospătarului
de:
Coman, Gheorghe; Bujoreanu, Gheorghe; Dobrogeanu, Nicolae
(Text tipărit)
Subiecte
Preparate culinare
Preţ
Industrie alimentară
Aprovizionare
Organizarea muncii
Comerţ
Productivitate
Manual
Reclamă
Alimentaţie publică
Ambalaje
Servirea băuturilor
Control de gestiune
Servirea consumatorilor
Oenologie
Ospătari
Salarizare
Servirea mesei
Legislaţie
Restaurante
Servicii publice
Economie casnică
Protecţia muncii
Inventariere
Utilaje tehnologice
Igiena muncii
Clasele XI-XII
Meniu