- Ghid profesional în alimentaţia publică
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Stavrositu, Stere Responsabilitate: Stere Stavrositu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 312 p. : il.; 24 cm Note: Bibliografie p. 308 Limba: Română Subiect: Economie casnică Subiect: Alimentaţie publică Subiect: Preparate culinare Subiect: Igiena muncii Subiect: Protecţia muncii Subiect: Servirea consumatorilor Cota topografică: 642/S80 Clasificare: 64.024.3
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
105855
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
642/S80
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Ghid profesional în alimentaţia publică
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică