- Tehnologia activităţii în restaurant şi bar
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Nicolescu, Radu Ilustrator: Rondelli, Marian Redactorul ediţiei: Borda, Valentin Tehnician grafic: Dănescu, Marcel Responsabilitate: Radu Nicolescu Responsabilitate secundară: ilustraţii de Marian Rondelli, prezentare grafică de Marcel Dănescu, redactor: Valentin Borda Editura: Sport-Turism Locul publicării: [Bucureşti] Anul Ediției: [1981] Descriere: 392 p. : il., fig., tab.; 24 cm. Note: Bibliografie p. 388 Limba: Română Subiect: Alimentaţie publică Subiect: Servicii publice Subiect: Servirea consumatorilor Subiect: Restaurante Subiect: Organizarea muncii Subiect: Oenologie Cota topografică: 64/N64 Clasificare: 640.43 Clasificare: 642.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
96508
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64/N64
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică