Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" Onești

Meniu

Topical Subject: Meniu
Works: 1 works in 15 publications in 2 languages
Cum interpretăm o prescripţie dietetică : Meniurile bolnavului by: Demole, Michel; Voegelin, Fanny; Brechbuehler-Mutrux, A. (Language materials, printed)
Dieta pentru reducerea colesterolului : Peste 100 de reţete culinare pentru sănătatea inimii by: Jones, Catherine; Trujillo, Elaine B. (Language materials, printed)
Ghidul indicelui glicemic by: Ravage, Barbara (Language materials, printed)
Reţete pentru meniurile de sărbători by: Frîncu, Gina; Sârbu, Maria-Melania (Language materials, printed)
Dieta cu încărcătură glicemică scăzută Holford by: Holford, Patrick (Language materials, printed)
Organizarea şi tehnica muncii ospătarului by: Coman, Gheorghe; Bujoreanu, Gheorghe; Dobrogeanu, Nicolae (Language materials, printed)
La cuisine reussie by: Senderens, Alain; Senderens, Eventhia (Language materials, printed)
Organizarea şi tehnica muncii ospătarului by: Coman, Gheorghe; Dobrogeanu, Nicolae; Bujoreanu, Gheorghe (Language materials, printed)
Please change your password