- Cum interpretăm o prescripţie dietetică : Meniurile bolnavului
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Demole, Michel Autor alternativ: Brechbuehler-Mutrux, A. Autor alternativ: Voegelin, Fanny Autorul introducerii etc.: Gounelle, Hugues Traducător: Nichifor, E. Responsabilitate: Dr. Michel Demole, A. Brechbuehler-Mutrux, Fanny Voegelin Responsabilitate secundară: pref. Hugues Gounelle
trad: dr. E. Nichifor, Aurora SuţianuEditura: Editura Medicală Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1965 Descriere: 130 p; 17 cm Note: Pagină de titlu şi în lb. franceză. Limba: Română Subiect: Igienă Subiect: Dietetică Subiect: Terapeutică Subiect: Meniu Subiect: Regim alimentar Subiect: Reţete culinare Cota topografică: 613/D31 Clasificare: 613.24
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
26433
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/D31
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică