Ciorbe
|
LDR | 00070nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 41309 | |
250 | $a Ciorbe | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
11 lucrari in 10 publicatii in 2 limbi
10 records Page 1 of 1
- 1
Arta culinară : O mică enciclopedie practică
de:
Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Inginer); Gheorghe, Gabriel; Gheorghe, Magdalena
(Text tipărit)
1800 reţete culinare practice
de:
Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia
(Text tipărit)
Reţete culinare cotidiene
de:
Olexiuc, Nicolae
(Text tipărit)
Preparate reci pentru zile calde
de:
Neagu, Draga
(Text tipărit)
Bucătăria practică
de:
Olexiuc, Nicolae
(Text tipărit)
Tehnologie culinară : Manual pentru clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a, licee economice şi de drept administrativ şi şcoli profesionale cu profil de alimentaţie publică
de:
(Text tipărit)
La Tour D'Argent : Histoire et recettes du plus celebre restaurant du monde
de:
Terrail, Claude
(Text tipărit)
La cuisine reussie
de:
Senderens, Alain; Senderens, Eventhia
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Deleanu, Maria; Deleanu, Alla
(Text tipărit)
Subiecte
Conservarea fructelor
Aperitiv
Plăcinte
Preparate din vânat
Manual
Mic dejun
Reţete culinare
Clasa a X-a
Economie domestică
Semipreparate culinare
Garnituri culinare
Antreuri
Sufleuri
Tehnologie culinară
Mâncăruri vegetariene
Reţete de post
Supe
Ciorbe
Preparate din carne
Alimente
Alimentaţie
Gustări
Salate
Clasa a XII-a
Desert
Băuturi
Tartine
Servirea mesei
Sosuri
Budincă
Conserve
Aluaturi
Restaurante
Fructe
Dulceaţă
Economie casnică
Sandviş
Compoturi
Dulciuri
Prăjituri
Artă culinară
Utilaje tehnologice
Bucătărie franceză
Reţete vegetariene
Conservarea legumelor
Clasa a XI-a
Meniu