Panificaţie
|
LDR | 00076nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 42698 | |
250 | $a Panificaţie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
19 lucrari in 9 publicatii in 1 limbi
9 records Page 1 of 1
- 1
Pâinea
de:
Paraschivescu, Viorica
(Text tipărit)
Tehnica analizelor de laborator în industria panificaţiei : manual pentru şcolile profesionale de ucenici
de:
Moţoc, L.; Ionescu, N.
(Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Tehnologia pâinii în unităţile de capacitate mică
de:
Zaharia, Traian
(Text tipărit)
Fizica şi chimia cerealelor : manual pentru şcolile profesionale de morărit şi panificaţie
de:
Găgiulescu, A.
(Text tipărit)
Panificaţia modernă
de:
Moldoveanu, Gh.; Melniciuc, G.; Niculescu, Niculae I.
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară
de:
Banu, Constantin
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : (Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
de:
Banu, Constantin
(Text tipărit)
Pâine și specialități de panificație
de:
Merzenich, Margret; Thier, Erika
(Text tipărit)
Subiecte
Morărit
Industrie alimentară
Tehnologie alimentară
Zahăr
Amidon
Industria spirtului
Produse alimentare
Ouă
Enzime
Manual
Conductibilitate termică
Laborator
Paste făinoase
Industria vinului
Vâscozitate
Protecţia consumatorului
Glucoza
Lapte
Alcool
Proprietăţi fizice
Panificaţie
Carne
Uleiuri alimentare
Microorganisme
Difuzivitate termică
Tehnologie de fabricaţie
Băuturi
Procedee de fabricaţie
Pâine
Cereale
Proces tehnologic
Termofizică
Fructe
Căldură specifică
Control tehnic
Coacerea pâinii
Prepararea pâinii
Legume
Industria laptelui
Industria cărnii
Industria berii şi a malţului
Peşte
Făină
Specialități de panificație