- Tehnica analizelor de laborator în industria panificaţiei : manual pentru şcolile profesionale de ucenici
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Moţoc, L. Autor: Ionescu, N. Responsabilitate: ing. L. Moţoc; chim. N. Ionescu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1964 Descriere: 195 p.; 20 cm. Limba: Română Subiect: Industrie alimentară Subiect: Panificaţie Subiect: Laborator Subiect: Paste făinoase Subiect: Manual Cota topografică: 664/M92 Clasificare: 664 Clasificare: 664(075)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
24286
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/M92
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Tehnica analizelor de laborator în industria panificaţiei
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică