Fructe
|
LDR | 00070nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 41313 | |
250 | $a Fructe | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
18 lucrari in 37 publicatii in 1 limbi
Arta culinară : O mică enciclopedie practică
de:
Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Inginer); Gheorghe, Gabriel; Gheorghe, Magdalena
(Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Merceologia produselor alimentare
de:
Pop, Cecilia; Pop, Ioan Mircea
(Text tipărit)
Biochimia şi fiziologia legumelor şi fructelor
de:
(Text tipărit)
Botanica
de:
Grinţescu, Ioan; Rădulescu-Mitroiu, Natalia; Andrei, Marin
(Text tipărit)
Fructele
de:
(Text tipărit)
Menţinerea calităţii legumelor şi fructelor în stare proaspătă
de:
Gherghi, Andrei; Burzo, Ion; Iordăchescu, Constantin
(Text tipărit)
Îndrumător tehnic pentru dirijarea factorilor de păstrare în depozitele de legume şi fructe
de:
Burzo, Ioan; Ciobanu, Radu; Millim, Klaus
(Text tipărit)
Fructele şi sănătatea
de:
(Text tipărit)
Conserve de legume şi fructe
de:
(Text tipărit)
Subiecte
Conservarea fructelor
Preparate culinare
Morărit
Industrie alimentară
Aparate frigorifere
Zahăr
Pomicultură
Amidon
Terapie naturistă
Ştiinţe ale naturii
Etichetare
Produse alimentare
Aperitiv
Ouă
Soiuri
Substanţe volatile
Enzime
Farmacologie
Insulină
Manual
Mirodenii
Ştiinţă
Conductibilitate termică
Comunicare
Tipar
Medicină
Flori
Seminţe
Terapeutică
Reţete culinare
Istoric
Igienă alimentară
Vâscozitate
Economie domestică
Condiment
Alimentaţie naturală
Glucoza
Hormoni vegetali
Lapte
Alcool
Medicină naturistă
Pigmenţi
Conservare
Politică agroalimentară
Botanică
Semipreparate culinare
Proprietăţi fizice
Panificaţie
Plante medicinale
Sufleuri
Glucide
Lucrări agricole
Substanţe minerale
Religie
Carne
Legi
Tehnologie culinară
Boli
Lipide
Pepinieră
Piaţă
Mâncăruri vegetariene
Ambalare
Uleiuri alimentare
Decongelare
Dietetică
Înmulţirea plantelor
Grădiniţe
Botanică sistematică
Supe
Merceologie alimentară
Leguminoase
Ciorbe
Artă
Difuzivitate termică
Alimente
Alimentaţie
Prepararea sucurilor
Plante toxice
Ceai
Vitamine
Mediu înconjurător
Animale domestice
Preşcolari
Medicină alternativă
Salate
Produse zaharoase
Calitatea produselor
Îngrăşământ
Clasa a IX-a
Liofilizare
Biochimie alimentară
Calitate
Histologia plantelor
Băuturi
Sănătate
Servirea mesei
Plante
Limbaj
Congelare
Sosuri
Producător
Budincă
Carte de colorat
Celulă vegetală
Apă
Conserve
Aluaturi
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură
Cafea
Scriere
Sortare
Culturi agricole
Sistemul European de Bune Practici Agricole
Tratament naturist
Recoltare
Bacău (judeţ)
Tehnologie
Cereale
Termofizică
Refrigerare
Fructe
Grăsimi
Acizi organici
Dietă
Prădători (zoologie)
Căldură specifică
Protecţia muncii
Protide
Guvernare
Merceologie
Dulciuri
Sport
Prăjituri
Biologie
Artă culinară
Literatură pentru copii
Farmaceutică
Hidroponică
Fitoterapie
Uniunea Europeană
Legume
Cultură generală
Instrumente muzicale
Educaţie
Muzică
Sucuri
Reţete vegetariene
Depozitare
Diabet
Compoziţie chimică
Conservarea legumelor
Peşte
Conservarea alimentelor
Organografie (botanică)
Sol (agricultură)
Subvenţie
Cultură şi civilizaţie
Teatru
Minerale
Frigotehnică
Meniu