Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" Onești

Fructe

Subiect Tematic: Fructe
Lucrări: 18 lucrari in 37 publicatii in 1 limbi
Arta culinară : O mică enciclopedie practică de: Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Inginer); Gheorghe, Gabriel; Gheorghe, Magdalena (Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare de: Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia (Text tipărit)
Merceologia produselor alimentare de: Pop, Cecilia; Pop, Ioan Mircea (Text tipărit)
Botanica de: Grinţescu, Ioan; Rădulescu-Mitroiu, Natalia; Andrei, Marin (Text tipărit)
Fructele de: (Text tipărit)
Menţinerea calităţii legumelor şi fructelor în stare proaspătă de: Gherghi, Andrei; Burzo, Ion; Iordăchescu, Constantin (Text tipărit)
Fructele şi sănătatea de: (Text tipărit)
Subiecte
Conservarea fructelor Preparate culinare Morărit Industrie alimentară Aparate frigorifere Zahăr Pomicultură Amidon Terapie naturistă Ştiinţe ale naturii Etichetare Produse alimentare Aperitiv Ouă Soiuri Substanţe volatile Enzime Farmacologie Insulină Manual Mirodenii Ştiinţă Conductibilitate termică Comunicare Tipar Medicină Flori Seminţe Terapeutică Reţete culinare Istoric Igienă alimentară Vâscozitate Economie domestică Condiment Alimentaţie naturală Glucoza Hormoni vegetali Lapte Alcool Medicină naturistă Pigmenţi Conservare Politică agroalimentară Botanică Semipreparate culinare Proprietăţi fizice Panificaţie Plante medicinale Sufleuri Glucide Lucrări agricole Substanţe minerale Religie Carne Legi Tehnologie culinară Boli Lipide Pepinieră Piaţă Mâncăruri vegetariene Ambalare Uleiuri alimentare Decongelare Dietetică Înmulţirea plantelor Grădiniţe Botanică sistematică Supe Merceologie alimentară Leguminoase Ciorbe Artă Difuzivitate termică Alimente Alimentaţie Prepararea sucurilor Plante toxice Ceai Vitamine Mediu înconjurător Animale domestice Preşcolari Medicină alternativă Salate Produse zaharoase Calitatea produselor Îngrăşământ Clasa a IX-a Liofilizare Biochimie alimentară Calitate Histologia plantelor Băuturi Sănătate Servirea mesei Plante Limbaj Congelare Sosuri Producător Budincă Carte de colorat Celulă vegetală Apă Conserve Aluaturi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Cafea Scriere Sortare Culturi agricole Sistemul European de Bune Practici Agricole Tratament naturist Recoltare Bacău (judeţ) Tehnologie Cereale Termofizică Refrigerare Fructe Grăsimi Acizi organici Dietă Prădători (zoologie) Căldură specifică Protecţia muncii Protide Guvernare Merceologie Dulciuri Sport Prăjituri Biologie Artă culinară Literatură pentru copii Farmaceutică Hidroponică Fitoterapie Uniunea Europeană Legume Cultură generală Instrumente muzicale Educaţie Muzică Sucuri Reţete vegetariene Depozitare Diabet Compoziţie chimică Conservarea legumelor Peşte Conservarea alimentelor Organografie (botanică) Sol (agricultură) Subvenţie Cultură şi civilizaţie Teatru Minerale Frigotehnică Meniu
Vă rugăm să schimbaţi parola