- Menţinerea calităţii legumelor şi fructelor în stare proaspătă
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Gherghi, Andrei Autor alternativ: Iordăchescu, Constantin Autor alternativ: Burzo, Ion Responsabilitate: dr. doc. Andrei Gherghi, ing. Constantin Iordăchescu, dr. Ion Burzo Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 306 p : foto, tab, 1 pl; 21 cm Note: Bibliografie p. 304-306. Limba: Română Subiect: Fructe Subiect: Legume Subiect: Soiuri Subiect: Calitate Subiect: Biochimie alimentară Subiect: Recoltare Subiect: Sortare Subiect: Ambalare Subiect: Depozitare Cota topografică: 664/G44 Clasificare: 634.1 Clasificare: 664.8
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
87534
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/G44
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică