- Organizarea şi tehnica muncii ospătarului
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Coman, Gheorghe Autor alternativ: Bujoreanu, Gheorghe Autor alternativ: Dobrogeanu, Nicolae Responsabilitate: Gh. Coman, Gh. Bujoreanu, N. Dobrogeanu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 380 p : foto, pl; 21 cm Limba: Română Subiect: Comerţ Subiect: Alimentaţie publică Subiect: Industrie alimentară Subiect: Manual Subiect: Igiena muncii Subiect: Aprovizionare Subiect: Utilaje tehnologice Subiect: Legislaţie Subiect: Organizarea muncii Subiect: Reclamă Subiect: Preţ Subiect: Ambalaje Subiect: Ospătari Subiect: Servirea băuturilor Subiect: Servirea consumatorilor Subiect: Servirea mesei Subiect: Meniu Subiect: Productivitate Subiect: Salarizare Cota topografică: 64(075)/C63 Clasificare: 64.024.(075.36)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
17578
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/C63
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică