Conserve
|
LDR | 00073nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 41314 | |
250 | $a Conserve | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
8 lucrari in 18 publicatii in 1 limbi
18 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Arta culinară : O mică enciclopedie practică
de:
Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Inginer); Gheorghe, Gabriel; Gheorghe, Magdalena
(Text tipărit)
Reţete culinare pentru toţi
de:
Cristea-Şoimu, Maria
(Text tipărit)
Conserve de iarnă
de:
Pădureţ, Victoria
(Text tipărit)
Reţete culinare pentru toţi
de:
Cristea-Şoimu, Maria
(Text tipărit)
Conserve din legume şi fructe
de:
Grâneanu, Tamara
(Text tipărit)
Conservarea şi păstrarea în gospodărie a produselor alimentare de origine animală
de:
Stancu, Ioan; Petcu, Emil
(Text tipărit)
Conserve de legume : Culegere şi aplicaţii practice în prepararea conservelor de legume
de:
Lazăr, Augustin
(Text tipărit)
Diversitatea produselor alimentare horticole
de:
(Text tipărit)
Cartea gospodinei
de:
Costeanu, Elisa
(Text tipărit)
Conserve de legume şi fructe
de:
(Text tipărit)
Subiecte
Strategii privind diversificarea produselor
Conservarea fructelor
Industrie alimentară
Etichetare
Deshidratare
Produse alimentare
Aperitiv
Ouă
Toxiinfecţie
Reţete culinare
Gospodărie
Economie domestică
Lapte
Teste de marketing
Alimente de origine animală
Scoaterea petelor
Sufleuri
Ambalaje
Carne
Boli
Mâncăruri vegetariene
Ambalare
Supe
Ciorbe
Costuri
Ciuperci (industrie alimentară)
Alimente
Alimentaţie
Horticultură
Sfaturi practice
Salate
Calitatea produselor
Îngrijire
Paşte
Piaţă de desfacere
Băuturi
Servirea mesei
Congelare
Sosuri
Budincă
Procedee de fabricaţie
Managementul calităţii
Conserve
Aluaturi
Leacuri
Marcare
Reţete bătrâneşti
Fructe
Murături
Produse refrigerate
Dulciuri
Artă culinară
Fructe de mare
Analiză (management)
Miere
Legume
Uscare
Hrană vegetală
Îmbrăcăminte
Producţie de bunuri
Conservarea alimentelor
Produse ecologice
Vânat