Artă culinară
|
LDR | 00079nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 41305 | |
250 | $a Artă culinară | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
10 lucrari in 99 publicatii in 4 limbi
Arta culinară : O mică enciclopedie practică
de:
Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Inginer); Gheorghe, Gabriel; Gheorghe, Magdalena
(Text tipărit)
Bucătăria creativă
de:
Niculescu, Niculae I.
(Text tipărit)
Conserve de legume : Culegere şi aplicaţii practice în prepararea conservelor de legume
de:
Lazăr, Augustin
(Text tipărit)
Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
de:
Bahrim, Mitriţa
(Text tipărit)
Bucătăria de la A-Z
de:
Işoveanu, Alexandru
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Deleanu, Maria; Deleanu, Alla
(Text tipărit)
Carte de bucate alese
de:
Balmez, Didi
(Text tipărit)
Conserve de legume şi fructe
de:
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Balmez, Didi
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Balmez, Didi
(Text tipărit)
Subiecte
Preparate vegetale
Viaţă de familie
Meniu
Conservarea fructelor
Asigurări de sănătate
Preparate culinare
Cofetărie
Industrie alimentară
Biografie Oliver, Jamie
Alimentaţie naturistă
Torturi (patiserie)
Religii indiene
Copii
Agricultură
Calorie
Ice tea
Aperitiv
Armată
Statele Unite ale Americii
Plăcinte
Preparate din vânat
Funeralii
Manual
Mirodenii
Pregătirea meselor
Medicină
Preparate lactate
Mic dejun
Paste făinoase
Reţete culinare
Istoric
Igienă alimentară
Egiptul Antic
Meşteşug
Clasa a X-a
Geografie
Decenţă
Colesterol
Economie domestică
Bucătărie italiană
Condiment
România
Produse din carne
Lapte
Medicină naturistă
Semipreparate culinare
Obiceiuri şi tradiţii
Farmacie naturistă
Faraon
Garnituri culinare
Antreuri
Carte de bucate pentru copii
Gastronomie
Sufleuri
Artă indiană
Porcine
Dezvoltare spirituală
Italia
Carne
Tehnologie culinară
Oaspeţi
Mâncăruri vegetariene
Dietetică
Reţete de post
Supe
Îngheţată
Învăţământ
Post (religie)
Carte de bucate
Arome
Ocupaţii casnice
Ciorbe
Preparate din carne
Judecători
Transilvania
Ciuperci (industrie alimentară)
Alimente
Alimentaţie
Ceai
Hrană
Conștiință spirituală
Timp
Artă egipteană
Gustări
Terapie alternativă
Sfaturi practice
Viză
Salate
Folclor
Clasa a XII-a
Personalităţi
Literatură română
Turism
Paşte
Familie
Desert
Crustacee
Băuturi
Energie spirituală
Tartine
Sănătate
Servirea mesei
Sosuri
Bucătar
Budincă
Sociologie
China
Religia egipteană
Conserve
Aluaturi
Scriitori
Cereale
India
Locuinţe
Servicii publice
Prostituţie
Fructe
Bucătărie românească
Murături
Dulceaţă
Dietă
Economie casnică
Psihologia emoţiilor
Muncă
Sandviş
Alimentaţie sănătoasă
Scrib
Călătorii
Orient
Memorii
Regim alimentar
Alimentaţie raţională
Dulciuri
Prăjituri
Artă culinară
Articole
Război
Morală creştină
Arabi
Peşti
Pizza
Miere
Utilaje tehnologice
Legume
Plante condimentare
Educaţie
Plante aromatice
Preparate făinoase
Bucătărie franceză
Alimentaţia copilului
Învăţături
Comportament în societate
Student
Peşte
Obiecte decorative
Jucării
Clasa a XI-a
Cultură şi civilizaţie
Ceremonia ceaiului