Legume
|
LDR | 00070nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 41119 | |
250 | $a Legume | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
2 lucrari in 55 publicatii in 2 limbi
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Biochimia şi fiziologia legumelor şi fructelor
de:
(Text tipărit)
Coşuleţul cu legume
de:
Avram, Felicia A.; Jenner, Julia
(Text tipărit)
Conserve de legume : Culegere şi aplicaţii practice în prepararea conservelor de legume
de:
Lazăr, Augustin
(Text tipărit)
Îndrumător tehnic pentru dirijarea factorilor de păstrare în depozitele de legume şi fructe
de:
Burzo, Ioan; Ciobanu, Radu; Millim, Klaus
(Text tipărit)
Băuturi din legume
de:
Şeptilici, Georgeta
(Text tipărit)
Bolile şi dăunătorii legumelor, pomilor fructiferi şi viţei de vie, combaterea lor
de:
Bîrliga, V.
(Text tipărit)
Îndrumări privind protecţia plantelor
de:
Bobeş, I.; Perju, T.
(Text tipărit)
Ardeiul
de:
Andronicescu, D.; Angelescu, H.
(Text tipărit)
Conserve de legume şi fructe
de:
(Text tipărit)
Subiecte
Frigotehnică
Meniu
Pomi fuctiferi
Conservarea fructelor
Preparate culinare
Morărit
Industrie alimentară
Aparate frigorifere
Viţă de vie
Zahăr
Pomicultură
Clasele I-VIII
Amidon
Terapie naturistă
Ecologie
Agricultură
Etichetare
Produse alimentare
Ouă
Soiuri
Substanţe volatile
Enzime
Farmacologie
Insulină
Manual
Mirodenii
Conductibilitate termică
Medicină
Flori
Boli ale plantelor
Alge
Seminţe
Terapeutică
Reţete culinare
Istoric
Igienă alimentară
Vâscozitate
Tromboză
Colesterol
Ardei
Economie domestică
Moluşte
Condiment
Alimentaţie naturală
Glucoza
Hormoni vegetali
Lapte
Alcool
Proprietăţi terapeutice
Metale
Medicină naturistă
Tehnologia conservării alimentelor
Păsări
Vânt
Pigmenţi
Selecţia plantelor
Conservare
Politică agroalimentară
Botanică
Semipreparate culinare
Plante tehnice
Grădinărit
Proprietăţi fizice
Panificaţie
Plante medicinale
Hârtie
Arbori
Glucide
Lucrări agricole
Substanţe minerale
Carne
Legi
Materiale textile
Pomi fructiferi
Tehnologie culinară
Boli
Lipide
Pepinieră
Piaţă
Ambalare
Uleiuri alimentare
Înmulţirea plantelor
Decongelare
Reptile
Maşini agricole
Darwin, Charles
Soare
Arhivă
Merceologie alimentară
Microorganisme
Orez
Leguminoase
Operă de artă
Arbust fructifer
Difuzivitate termică
Ciuperci (industrie alimentară)
Alimente
Alimentaţie
Roşii
Plante toxice
Ceai
Semipreparate
Vitamine
Animale domestice
Horticultură
Preşcolari
Combaterea dăunătorilor
Medicină alternativă
Produse zaharoase
Trigliceride
Proteine
Animale sălbatice
Calitatea produselor
Igienă
Îngrăşământ
Clasa a IX-a
Zoologie
Liofilizare
Biochimie alimentară
Calitate
Crustacee
Bucătărie americană
Băuturi
Sănătate
Plante
Congelare
Producător
Conserve
Apă
Boli ale arborilor
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură
Antichitate
Cafea
Hipertensiune arterială
Sortare
Legumicultură
Sistemul European de Bune Practici Agricole
Cauciuc
Tratament naturist
Recoltare
Bacău (judeţ)
Cereale
Infarct miocardic
Termofizică
Refrigerare
Pătlăgele
Fructe
Grăsimi
Murături
Acizi organici
Dietă
Prădători (zoologie)
Căldură specifică
Protecţia muncii
Protide
Dăunători
Protecţia plantelor
Merceologie
Biodeteriorare
Regim alimentar
tomate
Dulciuri
Boli ale viţei de vie
Artă culinară
Grâu
Plante de apartament
Literatură pentru copii
Farmaceutică
Hidroponică
Peşti
Fitoterapie
Uniunea Europeană
Legume
Osteoporoză
Greutate corporală
Ciuperci (microbiologie)
Sucuri
Producerea semințelor
Reţete vegetariene
Depozitare
Secară
Insecte
Diabet
Compoziţie chimică
Mecanizare
Conservarea legumelor
Peşte
Biblioteci
Conservarea alimentelor
Sol (agricultură)
Subvenţie
Fructe de pădure
Lemn
Minerale