Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" Onești

Legume

Subiect Tematic: Legume
Lucrări: 2 lucrari in 55 publicatii in 2 limbi
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare de: Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia (Text tipărit)
Coşuleţul cu legume de: Avram, Felicia A.; Jenner, Julia (Text tipărit)
Băuturi din legume de: Şeptilici, Georgeta (Text tipărit)
Îndrumări privind protecţia plantelor de: Bobeş, I.; Perju, T. (Text tipărit)
Ardeiul de: Andronicescu, D.; Angelescu, H. (Text tipărit)
Subiecte
Frigotehnică Meniu Pomi fuctiferi Conservarea fructelor Preparate culinare Morărit Industrie alimentară Aparate frigorifere Viţă de vie Zahăr Pomicultură Clasele I-VIII Amidon Terapie naturistă Ecologie Agricultură Etichetare Produse alimentare Ouă Soiuri Substanţe volatile Enzime Farmacologie Insulină Manual Mirodenii Conductibilitate termică Medicină Flori Boli ale plantelor Alge Seminţe Terapeutică Reţete culinare Istoric Igienă alimentară Vâscozitate Tromboză Colesterol Ardei Economie domestică Moluşte Condiment Alimentaţie naturală Glucoza Hormoni vegetali Lapte Alcool Proprietăţi terapeutice Metale Medicină naturistă Tehnologia conservării alimentelor Păsări Vânt Pigmenţi Selecţia plantelor Conservare Politică agroalimentară Botanică Semipreparate culinare Plante tehnice Grădinărit Proprietăţi fizice Panificaţie Plante medicinale Hârtie Arbori Glucide Lucrări agricole Substanţe minerale Carne Legi Materiale textile Pomi fructiferi Tehnologie culinară Boli Lipide Pepinieră Piaţă Ambalare Uleiuri alimentare Înmulţirea plantelor Decongelare Reptile Maşini agricole Darwin, Charles Soare Arhivă Merceologie alimentară Microorganisme Orez Leguminoase Operă de artă Arbust fructifer Difuzivitate termică Ciuperci (industrie alimentară) Alimente Alimentaţie Roşii Plante toxice Ceai Semipreparate Vitamine Animale domestice Horticultură Preşcolari Combaterea dăunătorilor Medicină alternativă Produse zaharoase Trigliceride Proteine Animale sălbatice Calitatea produselor Igienă Îngrăşământ Clasa a IX-a Zoologie Liofilizare Biochimie alimentară Calitate Crustacee Bucătărie americană Băuturi Sănătate Plante Congelare Producător Conserve Apă Boli ale arborilor Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Antichitate Cafea Hipertensiune arterială Sortare Legumicultură Sistemul European de Bune Practici Agricole Cauciuc Tratament naturist Recoltare Bacău (judeţ) Cereale Infarct miocardic Termofizică Refrigerare Pătlăgele Fructe Grăsimi Murături Acizi organici Dietă Prădători (zoologie) Căldură specifică Protecţia muncii Protide Dăunători Protecţia plantelor Merceologie Biodeteriorare Regim alimentar tomate Dulciuri Boli ale viţei de vie Artă culinară Grâu Plante de apartament Literatură pentru copii Farmaceutică Hidroponică Peşti Fitoterapie Uniunea Europeană Legume Osteoporoză Greutate corporală Ciuperci (microbiologie) Sucuri Producerea semințelor Reţete vegetariene Depozitare Secară Insecte Diabet Compoziţie chimică Mecanizare Conservarea legumelor Peşte Biblioteci Conservarea alimentelor Sol (agricultură) Subvenţie Fructe de pădure Lemn Minerale
Vă rugăm să schimbaţi parola