- Conservarea produselor alimentare prin frig : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Ignăţoiu, Natalia Responsabilitate: Natalia Ignăţoiu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1963 Descriere: 136 p : fig, tab; 20 cm Limba: Română Subiect: Conservarea alimentelor Subiect: Congelare Subiect: Depozitare Subiect: Industrie alimentară Subiect: Aparate frigorifere Subiect: Instalaţii frigorifice Subiect: Congelator Subiect: Igienă Subiect: Frigotehnică Subiect: Alimente Cota topografică: 664/I-39 Clasificare: 664.8.037.5
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
20482
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64/I-39
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
20483
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/I-39
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică