- Tehnologie culinară de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasa a IX-a, licee economice şi de drept administrativ, cu profil de alimentaţie publică şi şcoli de arte şi meserii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Altele: Pîrjol, Gabriela Altele: Panţu, Georgeta Altele: Dumitraşcu-Nicu, Dumitra Altele: Brumar, Constanţa Responsabilitate: Gabriel Pîrjol, Georgeta Panţu, Dumitra Dumitraşcu-Nicu, Constanţa Brumar Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2003 ISBN: 973-30-2945-9 Descriere: 96 p : tab; 24 cm Limba: Română Subiect: Tehnologie culinară Subiect: Protide Subiect: Glucide Subiect: Lipide Subiect: Vitamine Subiect: Apă Subiect: Enzime Subiect: Cereale Subiect: Legume Subiect: Fructe Subiect: Carne Subiect: Lapte Subiect: Condiment Subiect: Meniu Subiect: Manual Subiect: Clasa a IX-a Cota topografică: 64(075)/T32 Clasificare: 641(075.3)
Unităţi
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
203871
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203872
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203873
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203874
|
Filiala Cosânzeana
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
203875
|
Filiala Cosânzeana
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică