- Tehnologia produselor culinare, de cofetărie şi a băuturilor : manual pentru şcolile de specializare postliceală: Anii I şi II
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Chirvăsuţă, Ana Autor alternativ: Conti, Dumitru Autor alternativ: Negrea, Ion Responsabilitate: prof. Chirvăsuţă Ana, ing. Conti Dumitru, ec. Negrea IOn Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1972 Descriere: 352 p, 5 pl : il; 25 cm Limba: Română Subiect: Artă culinară Subiect: Tehnologie culinară Subiect: Manual Subiect: Carne Subiect: Peşti Subiect: Crustacee Subiect: Lapte Subiect: Cereale Subiect: Dulciuri Subiect: Cofetărie Subiect: Aluaturi Subiect: Plăcinte Subiect: Semipreparate culinare Subiect: Prăjituri Subiect: Torturi (patiserie) Subiect: Îngheţată Subiect: Băuturi Subiect: Utilaje tehnologice Cota topografică: 64(075)/C45 Clasificare: 641(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
124452
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/C45
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică