- Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Fâciu, Gh. Autor alternativ: Oţel, Taisia Responsabilitate: ing. Gh. Fâciu, dr. Taisia Oţel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 136 p : tab., fig; 20 cm Limba: Română Subiect: Economie domestică Subiect: Conservarea alimentelor Subiect: Reţete culinare Subiect: Congelare Subiect: Refrigerare Subiect: Produse alimentare Subiect: Alimente Subiect: Preparate culinare Cota topografică: 64/F48 Clasificare: 641.437
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
16535
|
Secția împrumut adulţi
|
Scos din inventar
|
Carte tipărită
|
64/F48
|
1.Normal
|
Casat
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică