- Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică şi hoteliere : Manual pentru licee economice şi de drept administrativ, profilul alimentaţie publică, clasa a X-a
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Bujoreanu, Gheorghe Responsabilitate: Gh. Coman, Gh. Bujoreanu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 96 p; 21 cm Limba: Română Subiect: Alimentaţie publică Subiect: Industrie hotelieră Subiect: Manual Subiect: Clasa a X-a Subiect: Aprovizionare Subiect: Ambalaje Subiect: Legislaţie Subiect: Organizarea muncii Subiect: Productivitate Subiect: Salarizare Cota topografică: 64/C63 Clasificare: 640.4(075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
104606
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64/C63
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică