- Metode moderne în asigurarea calității produselor alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Holban, Eugen Şt. Responsabilitate: Eugen Șt. Holban Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 320 p. : cu fig. și tab.; 24 cm. Note: Înainte titlului autorul : ing. Eugen Șt. Holban. Note: Extras din catalogul editurii, la sfârșitul cărții, 1 p. Note: Destinată lucrătorilor din unitățile de industrie alimentară, comerț, proiectare, cercetare, precum și facultăților și liceelor cu profil agro-alimentar și comercial. Note: Biografie p. 318-319. Limba: Română Subiect: Management Subiect: Calitatea produselor Subiect: Tehnologie alimentară Subiect: Metode statistice Cota topografică: 658/H75 Clasificare: 658.562.6:664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
85143
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
658/H75
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Metode moderne în asigurarea calității produselor alimentare
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică