Biblioteca Municipală "Radu Rosetti" Onești

  • Metode moderne în asigurarea calității produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Holban, Eugen Şt.
    Responsabilitate: Eugen Șt. Holban
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Descriere: 320 p. : cu fig. și tab.; 24 cm.
    Note: Înainte titlului autorul : ing. Eugen Șt. Holban.
    Note: Extras din catalogul editurii, la sfârșitul cărții, 1 p.
    Note: Destinată lucrătorilor din unitățile de industrie alimentară, comerț, proiectare, cercetare, precum și facultăților și liceelor cu profil agro-alimentar și comercial.
    Note: Biografie p. 318-319.
    Limba: Română
    Subiect: Management
    Subiect: Calitatea produselor
    Subiect: Tehnologie alimentară
    Subiect: Metode statistice
    Cota topografică: 658/H75
    Clasificare: 658.562.6:664
Unităţi
Multimedia
Metode moderne în asigurarea calității produselor alimentare
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola