Zahăr
|
LDR | 00070nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 43208 | |
250 | $a Zahăr | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
3 lucrari in 8 publicatii in 1 limbi
8 records Page 1 of 1
- 1
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Istoria fabricii de zahăr Sascut pe jetoane
de:
Done, Petru
(Text tipărit)
Fabrica de zahăr din Roman a deschis seria întâlnirilor cu furnizorii de materie primă : fabrica de zahăr, în raza căreia se află şi judeţul Bacău, este intermediarul dintre fermieri şi furnizorii de input-uri pentru agricultură
de:
Done, Petru
(Text tipărit)
Zahărul să-l cunoaștem
de:
Stroia, Alexandru Lucian; Costache , Aurelia; Crușevan, Antonina
(Text tipărit)
Cota de zahăr a fabricii din Roman este mai mică decât producţia din 2006 : fabrica a primit o cotă cu puţin mai mare de 24 000 de tone de zahăr
de:
Done, Petru
(Text tipărit)
Declaraţie obligatorie pentru stocurile de zahăr
de:
Nistorescu, Florin
(Text tipărit)
O călătorie în lumea zahărului
de:
Stroia, Alexandru Lucian
(Text tipărit)
Fructele pământului
de:
Băltăreţu, Aurelian
(Text tipărit)
Subiecte
Jeton
Morărit
Industrie alimentară
Tehnologie alimentară
Zahăr
Amidon
Agricultură
Agenţi economici
Produse alimentare
Ouă
Conductibilitate termică
Istoric
Vâscozitate
Economie
Glucoza
Lapte
Alcool
Materie primă
Rafinare
Proprietăţi fizice
Panificaţie
Carne
Uleiuri alimentare
Zahărul și organismul uman
Orez
Difuzivitate termică
Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale
Sfeclă
Stoc
Furnizor
Băuturi
Cartof
Trestie de zahăr
Producţie
Culturi agricole
Bălăiţă, Dorel
Cereale
Termofizică
Soia
Fructe
Ovăz
Mei
Căldură specifică
Sascut
Produse agroalimentare
Grâu
Produse
Legume
Secară
Agrotehnică
Peşte