Morărit
|
LDR | 00072nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 43207 | |
250 | $a Morărit | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
8 lucrari in 4 publicatii in 1 limbi
4 records Page 1 of 1
- 1
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Fizica şi chimia cerealelor : manual pentru şcolile profesionale de morărit şi panificaţie
de:
Găgiulescu, A.
(Text tipărit)
[Recurs la istorie] 1840, an de cumpănă pentru morăritul băcăuan
de:
Zaharia, Dumitru
(Text tipărit)
Tehnologia morăritului : Manual pentru şcolile profesionale de ucenici
de:
Nicolaescu, M.; Teodosescu, R.
(Text tipărit)
Subiecte
Morărit
Industrie alimentară
Tehnologie alimentară
Zahăr
Amidon
Produse alimentare
Ouă
Manual
Conductibilitate termică
Vâscozitate
Glucoza
Lapte
Alcool
Proprietăţi fizice
Panificaţie
Carne
Uleiuri alimentare
Difuzivitate termică
Băuturi
Bacău (judeţ)
Cereale
Termofizică
Fructe
Căldură specifică
Legume
Peşte
Făină