- Preparate culinare reci
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Olexiuc, Nicolae Copertator: Enigărescu, Doina Responsabilitate: Nicolae OLexiuc Responsabilitate secundară: Coperta Doina Enigărescu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1976 Ediţie: Ediţia a 2-a îmbunătăţită. Descriere: 192 p. : [4] f. pl. color; 20 cm Limba: Română Subiect: Economie domestică Subiect: Pregătirea meselor Subiect: Reţete culinare Subiect: Artă culinară Subiect: Preparate culinare Subiect: Sosuri Subiect: Prăjituri Subiect: Preparate din vânat Subiect: Preparate din carne Subiect: Aperitiv Subiect: Salate Subiect: Băuturi Subiect: Dulciuri Cota topografică: 64/O-42 Clasificare: 641.55(083.12)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
66750
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/O-42
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Preparate culinare reci
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică