- Colesterolul şi grăsimile în alimente
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Oberritter, Helmut Traducător: Bubela, Carmen Responsabilitate: Dr. Helmut Oberritter Responsabilitate secundară: traducere Carmen Bubela Editura: Aquila'93 Locul publicării: Oradea Anul Ediției: 1998 ISBN: 973-9312-41-6 Descriere: 89 p. : il., tab.; 20 cm Limba: Română Subiect: Igienă alimentară Subiect: Alimentaţie Subiect: Boli metabolice Subiect: Colesterol Subiect: Trigliceride Cota topografică: 613/O-12 Clasificare: 613.2
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
182485
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
613/O-12
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
182486
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/O-12
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Colesterolul şi grăsimile în alimente
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică