- Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Ceauşescu, Maria Elena Autor alternativ: Doru, Gabriela Autor alternativ: Bereşiu, Ileana Responsabilitate: Maria-Elena Ceauşescu, Gabriela Doru, Ileana Bereşiu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1989 ISBN: 973-40-0004-7 Descriere: 168 p : fig; 17 cm Limba: Română Serie: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi. Agricultură Subiect: Plante aromatice Subiect: Plante condimentare Subiect: Reţete culinare Subiect: Artă culinară Cota topografică: 64/C33 Clasificare: 641.55:633.82 Clasificare: 082.1Ştiinţa şi tehnica pentru toţi. Agricultură
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
136006
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64/C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
136007
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică