- Preparate culinare. vol. 1: Aperitive şi antreuri, sosuri, salate, budinci şi sufleuri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Editura: Anul Ediției: 1994- ISBN: 973-95761-3-3 Descriere: 120 p Limba: Română În: Preparate culinare / Didi Balmez . - Bucureşti : Comir, 1994- . - vol; 20 cm Subiect: Artă culinară Subiect: Reţete culinare Cota topografică: 64/B22 Clasificare: 641.55
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
168903
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64/B22
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
168904
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/B22
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Lucrări în relație
1 records Page 1 of 1
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică