- Tradizioni alimentari e cultura = Alimentary Traditions and Culture
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Cipriani, Alberto Traducător: Davis, Theresa Responsabilitate: Alberto Cipriani Responsabilitate secundară: trad. Theresa Davis Titlu Paralel: Alimentary Traditions and Culture Editura: Gli Ori Locul publicării: Pistoia Anul Ediției: 2002 ISBN: 88-7336-038-6 Descriere: 160 p : il; 16 cm Note: Carte bilingvă cu 80 p. în limba italiană şi 80 p. în limba engleză. Limba: Italiană Subiect: Cultură şi civilizaţie Subiect: Alimentaţie Subiect: Pistoia Cota topografică: 008=131.1/C54 Clasificare: 008:641.5=131.1=111
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
197073
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
008=131.1/C54
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Tradizioni alimentari e cultura
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică