- Progrese tehnice, tehnologice și științifice în industria alimentară. vol. 1
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Editura: Anul Ediției: 1992 ISBN: 973-31-0353-5 Descriere: 431 p. : fig., tab. Limba: Română În: Progrese tehnice, tehnologice și științifice în industria alimentară / coord. Constantin Banu . - Bucureşti : Editura Tehnică, 1992- . - vol. Subiect: Industrie alimentară Subiect: Progres tehnic Subiect: Alimente Subiect: Fabricare Subiect: Conservare Cota topografică: 664/P94 Clasificare: 664
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
154138
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/P94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
154353
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/P94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
158559
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/P94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
158560
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/P94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Lucrări în relație
Multimedia
Progrese tehnice, tehnologice și științifice în industria alimentară
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică