- Din bucătăria țăranului român
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Lupescu, Mihai (1861-1922) Autorul introducerii etc.: Roman, Radu Anton Autorul introducerii etc.: Rafailă, Maria Autor postfață, colofon, etc.: Olteanu, Antoaneta Responsabilitate: Mihai Lupescu Responsabilitate secundară: prefață de Radu Anton Roman; studiu introductiv și bibliografie de MariaRafailă; prefață de Antoaneta Olteanu Editura: Paideia Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2000 ISBN: 973-8064-41-4 Descriere: 224 p. : facs.; 20 cm. Note: Bibliografie p. 207-222 Limba: Română Serie: Ştiinţe sociale-Restitutio Subiect: Folclor Subiect: Gastronomie Subiect: România Subiect: Artă culinară Subiect: Bucătărie românească Subiect: Obiceiuri şi tradiţii Cota topografică: 39/L94 Clasificare: 392.81(498) Clasificare: 641.568(498) Clasificare: 082.1Restitutio
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
205003
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
39/L94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
205004
|
Filiala Cosânzeana
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
39/L94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Din bucătăria ţăranului român
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică