- Manual pentru calificarea ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație - Anul de completare : domeniul Turism și Alimentație : nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Altele: Dincă, Cristian Responsabilitate: coord. Cristian Dincă Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2009 ISBN: 978-973-30-2577-1 Descriere: 296 p.; 23.5 cm Note: Bibliogr. Limba: Română Subiect: Economia turismului Subiect: Turism Subiect: Restaurante Subiect: Ospătari Subiect: Manual Cota topografică: 64(075)/M30 Clasificare: 338.48(075) Clasificare: 640.43
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
245440
|
Secția împrumut adulţi
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64(075)/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Ospătar
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică