- Manual pentru calificarea COFETAR-PATISER : Învățământ profesional. Domeniul Turism și Alimentație : Nivel 2
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Dincă, Cristian Responsabilitate secundară: coordonator Cristian Dincă Editura: Editura Didactică și Pedagogică Locul publicării: București Anul Ediției: 2013 ISBN: 978-973-30-3507-7 Descriere: 304 p. : il.; 24 cm Limba: Română Subiect: Alimentaţie Subiect: Turism Subiect: Calificare profesională Subiect: Meserii Subiect: Cofetar Subiect: Învăţământ profesional Subiect: Preparate culinare Subiect: Reţete culinare Subiect: Patiser Subiect: Desert Subiect: Cofetărie Cota topografică: 64(075)/M30 Clasificare: 641.85(075.3) Clasificare: 664.68 (075.3)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
243342
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
64(075)/M30
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Manual pentru calificarea cofetar-patiser
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică