- Materii şi materiale pentru producerea alimentelor : concepte şi sistematizări
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Niculescu, Niculae I. Responsabilitate: ing. Niculae I. Niculescu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1981 Descriere: 272 p. : fig., tab.; 24 cm. Note: Bibliografie p. 270-271 Note: Cuprins şi în lb. franceză, engleză şi rusă Limba: Română Subiect: Industrie alimentară Subiect: Procese de fabricaţie Subiect: Tehnologie alimentară Cota topografică: 664/N70 Clasificare: 664
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
99015
|
Sala de lectură adulţi
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/N70
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Materii şi materiale pentru producerea alimentelor
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică