Enzime
|
LDR | 00070nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 42571 | |
250 | $a Enzime | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
40 lucrari in 36 publicatii in 1 limbi
Biochimie medicală
de:
(Text tipărit)
Biochimie medicală : mic tratat
de:
(Text tipărit)
Biochimia efortului
de:
Vâjială, Graziela Elena
(Text tipărit)
Biochimia pielii : în condiţii fiziologice şi patologice
de:
Cârsteanu, Mioara; Dumitriu, Radu
(Text tipărit)
Biochimia şi fiziologia legumelor şi fructelor
de:
(Text tipărit)
Biochimie : aplicaţii clinice
de:
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară
de:
Banu, Constantin
(Text tipărit)
Biochimie clinică
de:
Cucuianu, Mircea
(Text tipărit)
Biotehnologii în industria alimentară : (Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
de:
Banu, Constantin
(Text tipărit)
Biochimie medicală : mic tratat
de:
(Text tipărit)
Subiecte
Tiroidă
Viaţă
Fitohormoni
Metabolism
Industrie alimentară
Amidon
Fermenţi
Analiză chimică
Tratat
Hidraţi de carbon
Ecologie
Glutation
Industria spirtului
Aerob
Substanţe volatile
Microbiologie
Sifilis
Enzime
Toxicologie biotehnologică
Manual
Biosinteză
Medicină
Ţesut muscular
Antioxidant
Sânge
Bioenergie
Industria vinului
Colagen
Antibiotice
Colesterol
Endoscopie
Hemoglobină
Condiment
Vaporizare
Hormoni vegetali
Lapte
Sistem nervos
Endocrinologie
Diagnostic (medicină)
Pigmenţi
Hepatologie
Proprietăţi fizice
Hormoni
Panificaţie
Diagnostic enzimatic
Bioflavonoide
Metode electrometrice
Glucide
Aplicaţii
Substanţe minerale
Keratină
Neuroproteaze
Rinichi
Carne
Imunoglobuline
Cataliză
Tehnologie culinară
Spectroscopie
Vitamina C
Lipide
Catalizatori
Chimie biologică
Transformări biochimice
Hepatopatie
Metode radiochimice
Descoperiri
Examinare medicală
Carotenoizi
Biotehnologie
Microorganisme
Biochimie vegetală
Drojdie
Bioproces
Molecule organice
Aparatul cardiovascular
Lichid cefalorahidian
Aparatul urinar
Alimentaţie
Spallanzani, Lazzaro
Lichid pleural
Educaţie fizică
Interferoni
Grupe sanguine
Vitamine
Coenzima Q10
Fluorescenţa de raze X
Bioreactor
Electrocardiografie
Produse chimice
Genetică moleculară
Metode cinetice
Tensiune arterială
Trigliceride
Compuşi chimici
Proteine
Anaerob
Clasa a IX-a
Biochimie alimentară
Bacterie
Curs universitar
Aparatul digestiv
Electroforeză
Enzimologie
Ecografie
Sănătate
Congelare
Antioxidanţi
Industrie chimică
Vectocardiografie
Ţesut hepatic
Hematologie
Apă
Alergii
Purificarea gazelor
Suplimente nutritive
Microbi
Biochimie
Cereale
Efort
Refrigerare
Extracţia hidrocarburilor
Electroliţi
Fermentaţie
Mucegai
Fructe
Polipeptide
Grăsimi
Acizi organici
Ateroscleroză
Chimie
Urină
Lipoproteine
Protide
Metode radiometrice
Pigmenţi vegetali
Acid nucleic
Industria coloranţilor
Terminologie
Biologie
Pasteurizare
Poluare
Separare (chimie)
Substanţe vegetale
Sodiu
Imunitate
Cisteină
Aparatul respirator
Legume
Prelucrare
Industria laptelui
Feromoni
Fiziologie
Coagularea sângelui
Vitamina E
Fonocardiografie
Patologie
Hormoni tisulari
Ţesut osos
Tehnologie chimică
Industria cărnii
Clorofilă
Industria berii şi a malţului
Piele
Nutriţie
Microbiologie industrială
Biocataliză
Ţesut conjunctiv
Chimie analitică
Laparoscopie
Distilare
Adaptarea organismelor
Meniu