Aluaturi
|
LDR | 00072nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 41315 | |
250 | $a Aluaturi | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
7 lucrari in 8 publicatii in 1 limbi
8 records Page 1 of 1
- 1
Sărăţele şi prăjiturele. Savoare la ceai şi la bere
de:
Burlacu, Ioana
(Text tipărit)
Arta culinară : O mică enciclopedie practică
de:
Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel (Inginer); Gheorghe, Gabriel; Gheorghe, Magdalena
(Text tipărit)
Pizza
de:
Sauerborn, Marlies
(Text tipărit)
500 de reţete; Dulciuri pentru toate buzunarele
de:
Dumitrescu, Maria
(Text tipărit)
Bucătăria practică
de:
Olexiuc, Nicolae
(Text tipărit)
Tehnologia produselor culinare, de cofetărie şi a băuturilor : manual pentru şcolile de specializare postliceală: Anii I şi II
de:
Chirvăsuţă, Ana; Negrea, Ion; Conti, Dumitru
(Text tipărit)
Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru clasele X-XII, licee economice, administrative şi de servicii şi şcoli de arte şi meserii, profilul alimentaţie publică
de:
Mănăilescu, Angela
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Deleanu, Maria; Deleanu, Alla
(Text tipărit)
Subiecte
Conservarea fructelor
Cofetărie
Torturi (patiserie)
Aperitiv
Plăcinte
Manual
Reţete culinare
Clasa a X-a
Economie domestică
Lapte
Semipreparate culinare
Sufleuri
Siropuri
Carne
Tehnologie culinară
Mâncăruri vegetariene
Reţete de post
Supe
Îngheţată
Ciorbe
Preparate din carne
Alimente
Alimentaţie
Salate
Clasa a XII-a
Desert
Crustacee
Băuturi
Servirea mesei
Sosuri
Budincă
Conserve
Aluaturi
Cereale
Fructe
Dulceaţă
Economie casnică
Gemuri
Compoturi
Dulciuri
Prăjituri
Artă culinară
Peşti
Pizza
Utilaje tehnologice
Conservarea legumelor
Clasa a XI-a
Meniu