Gastronomie
|
LDR | 00075nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 38043 | |
250 | $a Gastronomie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
7 lucrari in 53 publicatii in 4 limbi
Fiziologia gustului
de:
Brillat-Savarin, Jean Anthelme
(Text tipărit)
Dulciuri de poveste : gastronomie în poveşti: reţete raw vegan
de:
Steer, Olivia
(Text tipărit)
Deserturi din ciocolată
de:
Blanche, Nicole
(Text tipărit)
Plats nouveaux! : 300 recettes inedites ou singulieres: essai de gastronomie moderne
de:
Reboux, Paul
(Text tipărit)
De-ale gurii din bătrâni
de:
Stoica, Octavian
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Marin, Sanda
(Text tipărit)
Bistro Kuche : Die leichte Art
de:
Gerwinski, Jorg; Spaing, Arnold
(Grafică bidimensională)
Preparate din peşte şi fructe de mare : 500 reţete
de:
Frîncu, Gina; Sârbu, Maria-Melania
(Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache
(Text tipărit)
Il re dei re dei cuochi : ricette base e consigli pratici per chi vuol diventare cuoco
de:
Parmentier, Jean Marie
(Text tipărit)
Subiecte
Piramide (arhitectură)
Preparate vegetale
Festival
Meniu
Programe europene
Alteritate
Preparate culinare
Metodologie sociologică
Hotel
Alimentaţie naturistă
Afumarea alimentelor
Proză
Tradiţie culinară
Turism rural
Pregătirea meselor
Bacău
Medicină
Şcoală
Preparate lactate
Cosmetică
Oituz (Bacău)
Valencia
Antologie
Cunoştinţe generale
Regiunea Nord-Est
Reţete culinare
Istoric
Temple
Egiptul Antic
Igienă alimentară
Informaţii turistice
Grupuri de Acțiune Locală
Economie domestică
Sec. XX
Alimentaţie publică
Băi
România
Boli cardiovasculare
Conferinţe
Patiserie
Literatură universală
Medicină naturistă
Gramatică
Cercetare sociologică
Ghid turistic
Parthenon
Crăciun
Obiceiuri şi tradiţii
Faraon
Ciocolată
Gastronomie
Shopping
Divertisment
Dezvoltare rurală
Miros (simţ)
Italia
Oneşti
Momente festive
Boli
Dietetică
Enciclopedie pentru copii
Premii
Carte de bucate
Mumificare
Relații transfrontaliere
Complexul Muzeal "Iulian Antonescu"
Istorie literară
Artă
Circus Maximus
Management de calitate
Localităţi
Povestiri
Bucureşti
Alimente
Alimentaţie
Ospitalitate
Hrană
Economie naţională
Clisura Dunării
Azteci
Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Est
Mod de viaţă
Folclor
Limbă (lingvistică)
Evenimente culturale
Personalităţi
Literatură română
Ramses II
Sârbi
Turism
Jocurile Olimpice
Embargo
Frontieriști
Relaţii interumane
Proverbe
Muzee
Colosseum
Desert
Gust
Reţete ovo-lacto-vegetariene
Grecia Antică
Sănătate
Plante
Limbaj
Bucătar
Valori culturale
Utilizarea fumului
Sociologie
Palate
Roma antică
Antichitate
Literatură
Germania
Poveşti populare
Scriitori
Liceu
Tratament naturist
Bacău (judeţ)
Eseuri
Locuinţe
Teste
Povestiri umoristice
Transport
Etnografie
Comunicare interculturală
Bucătărie românească
Acropole
Economie casnică
Staţiune turistică
Formare profesională
Parfumuri
Alimentaţie sănătoasă
Români
Licee
Comunităţi româneşti
Istoria României
Bucătăria mediteraneană
Expoziţii
Frontieră
Regim alimentar
Poezii
Alimentaţie raţională
Dulciuri
Elevi
Port popular
Artă culinară
Articole
Învăţământ preuniversitar
Obiceiuri
Literatură pentru copii
Incaşi
Tradiţii
Fructe de mare
Sărbători
Miere
Bucătărie mediteraneană
Management
Îmbrăcăminte
Cardiologie
Strămutarea localităților
Preparate făinoase
Sate
Bucătărie franceză
Arhitectură
Mic trafic de frontieră
Bucătărie chinezească
Reţete vegetariene
Nutriţie
Onești
Cazare
Proiect educaţional
Peşte
Conservarea alimentelor
Limba română
Cultură şi civilizaţie